טימפנומטריה, בדיקת שמיעה , בדיקת סיב אופטי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/07/2021 | 15:53 | מאת: בר

תוצאות הבדיקה שמיעה + טמפנומטריה: שמיעה בטווח הנורמה בדו"צ . אסימטריה זעירה לרעת שמאל בתדר 4 קילוהרץ. טימפנומטריה: ימין A . שאלתי AD. תוצאה סיב אופטי: תקין. אני מרגישה שהאוזניים סתומות , בנוסף לאחרונה התחילה לכאוב לי אוזן שמאל. אף אוזן גרון שלל כל בעיה. אבל אני סובלת מכאבים ואוזניים סתומות שלא נפתחות .. שומעת כמו פצפוצים בתוך האוזניים כשמנסה לפתוח אותם. איזה עוד בדיקות יש? ומה יכולה להיות הבעיה?

22/07/2021 | 01:24 | מאת: הראל

גם לי יש רעש של מים אחרי כל פעם שאני אומר משהו,בדיוק כמפסיק בין מילה למילה יש רעש של כמו של סוכריות קופצות.הרופא נתן לי קלרינז זה עוזר לכמה שעות ושוב רעש אני משתגע

24/07/2021 | 12:05 | מאת: רעות

מןזמנת לדבר איתי חוויתח דברים דומים 0543318340 רעות

קרוב לוודאי בעיית אוורור של האוזניים, מה היה בבדיקת אא"ג מלאה, האם נבדק גם אף? האם יש נזלת?

27/07/2021 | 00:06 | מאת: בר

כן. בדקו לי את האף אין נזלת ואין בעיה. האם יש עוד בדיקה כלשהי לאוזניים?

מנהל פורום אף אוזן גרון