מרגיש משהוא באוסן בבליעת רוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/07/2021 | 11:05 | מאת: סימן

שלום הייה לי הצטננות לפני שבועיים במהלך הצינון אני מרגיש בעת בליעת רוק משהוא באוזן כזה שנפתח ונסגראבל שאני שותה או אוכל זה נפתח לא מרגיש כלום הארוםא משםחה בדק איתי אמר לי אין כלום זה יעבור עם הזמן ?? וכמובן קרה לי במהלך הצינון אני שומע טוב אין בעיה בשמיעה

19/07/2021 | 18:02 | מאת: סימן

חייב להגיד שמפעמים זה מסתדר דאולי אני חושב על זה יכול להיות ??

תופעה מוכרת , בגלל הצינון ישנה בעיה קלה של אוורור האוזןן, אמור לעבור ואם לא אז ממליץ שתגש לבדיקה אולי טיפול במשאפי אף זה יעזור

מנהל פורום אף אוזן גרון