טיפול בחיידק/ פטרייה עקשנית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/07/2021 | 18:46 | מאת: טיפות חומצה בור 3% על בסיס אלכוהול 40%

שלום וברכה! נותחתי באזן שמאל לפני 7 שנים ומאז אני מקפידה לשמור על אוזן יבשה) חפיפת השיער נעישת מתחת לכיור תוך הקפדה רבה ששום טיפת מים לא תחדור לאוזן) ובכל זאת יש לי באוזן פטרייה/ חיידק בעור התוף שלא עוזב אותי, רופא א.אג המליץ להשתמש בטיפות בור 3 פעמים ביום במשך שבועיים, לאחר מיכן 2 טיפות במשך 3 חודשיים. האם טיפול זה יעזור לדעתך? אודה לתשובתך המקצועית. נעמי

באם ישנה פטרת יש חשיבות לניקוי ההפרשות היום יומיות , ישנם גם טיפות לטיפול בפטרת. בא םלא ניתן לבמסגרת קהילה לנקות הפרשיות יומיות ומדובר סזהום פטריתית הייתי ממליץ על אשפזו וטיפול יומי ליבוש האוזן

מנהל פורום אף אוזן גרון