סינוסיטיס -שאלה לגבי הפרשות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/07/2021 | 21:36 | מאת: רעות

הי , בת 40 .יש לי נטיה לסבול מדלקות בסינוסים אחרי וירוסים . כעת הסינוסיטיס הכי קשה שהיה לי מעולם . כמויות הליחה הירוקה והנזלת הירוקה עצומות . התחלתי טיפול אנטיביוטי לפני 36 שעות . והיום קרתה לי תופעה מוזרה - יצאה לי מוגלה מהעניים . כלומר אין חי דלקת בעיין ,אלו פשוט ההפרשות שיוצאות כנזלת / ליחה יוצרות גם מהעין .הרם זה מסוכן ? מה עלי לעשות ?

צינור הדמע מתנקז דרך האף לכן שיש דלקת והפרשות באף בהחלט יתכן שחלק מזה יצא בדרך הפוכה דרך העין

מנהל פורום אף אוזן גרון