מחיצה עקומה וסטרואידים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/07/2021 | 21:00 | מאת: דור

הרופא אמר לי שאם סטרואידים עוזרים זה נותן אינדיקציה לסיבה של קושי הנשימה, שאם הם עוזרים אז הסיבה יכולה להיות הקונכיות ומצד שני, יש רופאים שרושמים סטרואידים גם למחיצה עקומה... אז מה בעצם האינדיקציה שזה נותן?

לא הבנתי מה אתה רוצה לשאול, סטרואידים אינם טיפול סמחיצה עקומה, וגבי סיבת קושי הנשימה אפשר בבדיקת אף להתרשם אומנם עדיין לא ניתן לקבוע ב 100% למי יש יותר משקל , נותנים בד"כ טיול שמרני לתקופאה ארוכה ואם זה לא עוזר שוקלים התערבות כירורגית כל שהיא

מנהל פורום אף אוזן גרון