לגבי התשןבה שנתנת לי על נוזל באוזן ותת אוורור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/07/2021 | 16:17 | מאת: סימן

היי לגבי התשובה שנתנת לי אני יודע שזה מהצינון זה גרם הייה הצטנננות הייתי חולה ומהלך ניהיה סוג של וואקום אבל שאני אוכל או לועס מסתיק זה משתחרר הרופא משפחה אמר לי זה מהצינון שהיה לי יעבור לי עם הזמן ? אתה רשמת ליננוזלים תת אוורוז בגלל הצינון יש משהוא עוד צריך או שעם הזמן יעבור לי ??

08/07/2021 | 20:36 | מאת: סימן

שאני לועס מסטיק זה מסתדר או פשוט לוקח זמן עובר עם עצמו בלי להשים לב

08/07/2021 | 22:31 | מאת: סימן

חושב מתחיל לעבור לי כי שאני אוכל ומפצח גרעינים אני לא מרגיש כלום תודה בכול זאת

זה יעבור , אתה צריך להיות במעקב ובדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון