לחץ באוזניים וציפצוף לסירוגין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/07/2021 | 15:52 | מאת: יקיר

שלום, בשבוע וחצי-שבועיים האחרונים אני חש בלחץ בעוצמות משתנות ובזמנים משתנים באוזן אחת או בשתיהן. בנוסף, ישנו גם ציפצוף בעוצמות משתנות, מורגש בעיקר באוזן שמאל. ללא כאבי ראש, לעיתים רחוקות קצת הרגשת סחרחורת. לעיתים גם קצת תחושת עייפות במהלך היום. אני לא יודע אם לשייך את זה לצלילה בבריכה שקרתה לפני שבועיים או להופעה רועשת מדי שהייתי בה חודש לפני כן. רופא אף אוזן גרון בדק ואמר שאין פקק שעווה באוזן ושאין עדות לדלקת. בדיקות שמיעה וטימפנומטריה יצאו תקינות (אני אמור לחזור אליו). מה עוד ניתן לעשות? מה יכולה עוד להיות הסיבה? תודה

זה שבדיקת אא"ג ובדיקת שמיעה תקינות אפשר להיות יותר רגוע, הייתי משלים בדיקת אף לראות אין נזלת או אלרגיה

מנהל פורום אף אוזן גרון