בלוטת רוק מוגדלת מזה שנתיים במעקב אולטרסאונג

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/07/2021 | 16:02 | מאת: גלית

שלום רב, לאימי יש בלוטת רוק מוגדלת מזה שנתיים, לפני יומיים היא עשתה בדיקת אולטרסאונד למעקב ואמרו לה שהבלוטה התרחבה . שאלתי היא : מה ניתן לעשות במצב כזה ומה הסיבות לכך? אימי בת 75 תודה מראש . גלית.

באיזה בלוטה מדובר , מה מורחב? דרכי הרוק? יש כמה דרכים לטפל בדלקת כרונית בבלוטת רוק , ממליץ לגשת לטיפול רופא אא"ג

08/07/2021 | 14:15 | מאת: גלית

היי, מדובר בבלוטת הרוק,נמצא בבדיקת האולטרסאונד : הרחבה בצינורות הרוק בבלוטת הרוק התת ליסתית מצד שמאל. וביחס לבדיקה הקודמת לפני שנה וחצי המצב החמיר.. לשאלתי : מהם דרכי הטיפול ? תודה רבה גלית.

מנהל פורום אף אוזן גרון