אוזניים סתומות וכואבות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/07/2021 | 11:56 | מאת: תכלת

שנתיים שאני סובלת מאוזניים סתומות לאחרונה גם התחיל לכאוב לי. אני מפהקת , בולעת רוק , מפמפמת עם האף ושום דבר לא עוזר, הן לא נפתחות. אני שומעת שהן רוצות להיפתח ולא מצליחות. הרגשה כאילו יש לי באוזניים "פצפצים". בנוסף, אני סובלת מלחץ בראש וסחרחורות שיוט. עשו לי מגוון רחב של בדיקות כמו: M.R.I למוח, בדיקת שמיעה, בדיקת eng, vemp , טימפנומטריה .. הכל יצא תקין. הנוירולוג שלל בעיה ושלח אותי לאף אוזן גרון ששלח אותי לבדיקת שמיעה וטימפנומטריה שיצא תקין . האם ישנה עוד בדיקה שאני יכולה לעשות לאוזניים הסתומות? זה כבר ממש כואב ומעצבן. אני בת 33 בריאה בדרך כלל וזה שינה לי את כל החיים..ושיגרה היומיות. אשמח לעזרה. תודה.

האם נעשה לך בדיקת נזופרינקס , צריל לראות אם יש בעיה עם החצוצורות של האוזניים ( תעלת אוסטכין)

06/07/2021 | 17:19 | מאת: תכלת

מהי הבדיקה ? הייתי אצל 3 אף אוזן גרון ואף אחד לא העלה את שם הבדיקה.. מוזר.

16/07/2021 | 00:19 | מאת: רעות

היי תכלת מוזמנת לדבר איתי אולי אוכל לעזור 0543318340

מנהל פורום אף אוזן גרון