חנק בגרון לאחר אכילה ושתיה נחנקת ליחה עולה ונדבקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/07/2021 | 14:38 | מאת: דנה

שלום לדר יש לי חנק בגרון לאחר אכילה ושתיה הליחה נדבקת סותריי חומצה לא עוזרים יש לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון שיבש אותי ואני מאד רזה מתקשה לבלוע מזון ומים יש עצירות קשה יש לי גם כנראה פרקינזון אחרי שתיה ואכילה האף מתמלא ומתקשה לקנח ובית החזה גם כואב יש לי גם בקע סרעפתי אין לי חיים איך ניתן לעזור לי המנומטריה הראתה לחץ מוגבר לסוגג הושטי העליון כל מה שאוכלת יש לו ישר טעם מר חמוץ בפה כל שיניי כואבות מהליחה החומצית שעולה סותריי חומצה לא עוזרים

ממליץ לך לפנות לבירור רופא גסטרו אנטרלוג, זה תחום עיסוק שלהם

מנהל פורום אף אוזן גרון