כריתת בלוטה פראתירואידית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/06/2021 | 16:41 | מאת: יוגב

לפי בדיקות הפרשת סידן ולפי מיפוי נקבע שיש לכרות בלוטה פראתירואידית שמאלית. שאלתי- מופיע גם מימצא לגבי בלוטה מימין- האם לדעתכם צריך לכרות את שתי הבלוטות, או להמתין להשפעת כריתת השמאלית?

28/06/2021 | 16:44 | מאת: יוגב

מצרף קובץ

ראשית לא הצלחץי לרואת את הקובץ שנית ממליץ לך להץייעץ עם המנתח שלך לגבי הצורך בכריתה שלהבלוטה השינה, מאחר וכל המסמכים הבדיקות עומדות לרשותו. ברמת העקרון ניתן להוציא 2 בלוטות ללא שתהיה פגיעה ( מאחר ובגוף יש סה"כ 4 בלוטות)

מנהל פורום אף אוזן גרון