אוזן ושיניים........

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/06/2021 | 18:59 | מאת: devora

שלום דר הייתי אצל רופא אף אוזן גרון והוא ניקה לי את שתי האוזניים שלדבריו היו חסומות, אבל אמר שהשן משפיעה על האוזניים רציתי לדעת האם הוא משער שהכאב נובע מהשן או שניתן לראות דרך המכשיר קשר בין השתיים האם זה מסוכן לא לטפל? בנוסף אחת האוזניים כואבת לי עכשיו לאחר הוצאת השעווה , האם זה תקין? תודה

מציע לך לשאות אותו את השאלות האלו, ברקע שבדק את האוזניים ולא מצא דלקת או כל סיבה לכאבים מהאוזן לכן ובהתאם לבדיקה שלו הוא משער שזה ממשהוא אחר שיכול להיות שיניים או מפרק לסת

מנהל פורום אף אוזן גרון