ליחה עם מעט דם בבקרים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/06/2021 | 08:54 | מאת: שג

שלום מזה כשבועיים בבוקר יש לי ליחה דמית.. זה מתחיל עם רפלקס הקאה ואז יוצא לי ליחה עם מעט דם טרי. רופא הכניס לי מצלמה לגרון והכל תקין. יש לציין שזה קרה לי גם לפני שנתיים וגם אז עשו לי בדיקה עם מצלמה שיצאה תקינה. הרופא אמר שיתכן וזה רפלוקס ושאקבע תור לגסטרו שיעשה בדיקה עמוקה יותר עם מצלמה. השאלה שלי היא: האם רפלוקס יכול לגרום ללליחה דמית? ואם כן - אם אקח כדורים וזה יעזור.. האם זה אומר שאין צורך בגסטרו? תודה מראש... שגית

רפלוקס אינו גורם לליחה דמית אבל אם משתעלים חזק וממושך בהחלט יכול להופיע דם בליחה . בכל מקרה יש לעבור בירור שיכלול בדיקת רופא גסטרו כמו כן לשלול אפשרות של סינוסיטיס .

מנהל פורום אף אוזן גרון