ריח איום באף בהרגשה אישית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/06/2021 | 23:50 | מאת: שאול

אני סובל מהצטברות של ליחה במערות האף אשר מתייבשת והופכת לגושים קטנים של ליחה , והם יוצרים לי ריח איום ונורא באף שרק אני מרגיש . אני אחרי אנטיביוטיקה שעזרה נקודתית וכעבור שבועיים זה חזר אלי . הריח מאד מפריע לי . האם יש משהו לעשות בענין ? האם קיים חשש לאיזו מחלה מסתתרת במערות שגורמת לריח האיום הזה ? אשמח לעצתכם.תודה רבה

האם עבר ניתוחים באף? יתכן ויש לך סינוסיטיס ויש לטםפל בזה עם אנטיבוטית וגם ע"י שטיפות אף במי מלח

מנהל פורום אף אוזן גרון