נזלת אחורית / ליחה בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/06/2021 | 00:31 | מאת: Ofir

מחלימה מקורונה מפברואר, מאז תחושת נזלת אחורית (בגרון לא באף) שלא נבלעת ויוצאת רק באכילת חריף אבל עדיין לא נעלמת מהגרון אף פעם כבר חצי שנה. כמו תחושת ליחה אבל שקופה ןתקועה בגרון. הייתי אצל אף אוזן הוא לא ראה כלום עם סיב אופטי, אמר שזה מלחץ אבל זה ממש לא מרגיש מלחץ, זה נוזל תקוע בגרון. האם אפשר לדעת מה זה? זה מציק מאוד, תודה מראש

יש צורך להשלים בדיקת צילום סינוסים , מאידך אם רופא אא"ג בבדיקת סיב אופטי לא מצא נזלת סבירות שיש משהוא בצילום לא גדול .

09/10/2021 | 21:03 | מאת: ניב

גם לי יש את זה כמו ליחה צמיגית שצריך לבלוע כל הזמן ונאמר לי שזה מלחץ

מנהל פורום אף אוזן גרון