נחירים סתומים מעל לחודשיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/05/2021 | 20:05 | מאת: שלי מ

שלום רב, אני כבר למעלה מחודשיים סובלת מנחיר סתום ולכן קושי בשינה. מדובר כול פעם בנחיר שונה. לאחר ייעוץ עם רופא אף אוזן גרון ביצעתי בדיקת אלרגיה וצילום רנטגן לסינוסים, שניהם יצאו תקינים. ניתן לי מרשם לפליקסונאז אך לא השתמשתי בגלל הריח והחליפו לי אותו לסטרונאז. לאחר כמה ימים של שימוש בסטראונז אכן היה שיפור משמעותי אך לצערי נאלצתי להפסיק את הטיפול משום שכמה דקות לאחר הריסוס לאף חשתי "טביעה" כשהטיפות הגיעו לגרון. משום שאני אפילו לא יודעת מה הסיבה לזה אשמח לשמוע רעיונות ואולי אפילו הצעות לפתרון אלטרנטיבי . תודה מראש.

יתכן הותלונות שלך נובעות מאלרגיה, גם שהבדיקה לאלרגיה תקינה זה לא שולל , כ 50% מאלו שסובלים מאלרגיה מקבלים תקובה שלילית . באשר לטיפול מומלץ לקבל בהתאם למה שרופא שבדק רשם לך. אין לטפל או להמליץ על טיפול ללא בדיקה

מנהל פורום אף אוזן גרון