ייתכן שהכאב נובע מהאף (סינוסים)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/05/2021 | 13:27 | מאת: דנה

שלום רב, כשלושה שבועות סבלתי מכאב פועם - בחצי ראש כולל מצח וארובת העין . הכאב לא היה מאוד חזק אך מעצבן ... לא כאב בעת תזוזת הראש , ראש למטה ... לאחר כשלושה שבועות הכאב נפסק ובבוקר שנפסק שמתי לב שיוצא לי מנחיר שמאל(סליחה על התיאור ) קצת נזלת צהובה כמו גוש עם טיפת דם . יש לציין שמפעם לפעם האף מעט סתום , כמון כן בחורף הרגשתי לפעמים בלילה כאב חזק ושורף בנחיריים עד הראש . האם ייתכן שהכאב ראש נבע מהסינוסים למרות שלא היה לי חום ולא כאב לי הראש בעת תזוזה ? האם מומלץ טיפול מסוים? תודה רבה

בהחלט יכול להיות שמקור הכאב הוא מרינוסינוסטיס , לגבי הטיפול ממליץ על בדיקת רופא אא"ג ובהתאם לממצאים יוחלט על הטיפול

11/05/2021 | 11:22 | מאת: תודה על המענה המהיר

תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון