האם ייתכן שדולף csf?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/04/2021 | 17:56 | מאת: שילה

היי בת 36 לפני כחודש חליתי בשפעת שהסתבכה לסינוסיטיס נטלתי אוגמנטין למשך 7 ימים והרגשתי שיפור לאחר כשבוע התחילו כאבים קלים באזור הימיני של הפנים (רקה, לחי, גבה) ובמקביל טפטופים מנחיר ימין בלתי נשלטים כמו זרם מים צהבהב.. תחילה ייחסתי את זה לשאריות נזלת מהסינוסיטיס אך בפעם השלישית יצאה לי כמות ממש ממש גדולה ללא שליטה למשך כמה שניות. נבהלתי ופניתי למיון אאג עשו לי בדיקה עם מצלמה ולא ראו כלום ונשלחתי הביתה עם מבחנה לאיסוף הטיפות כדי לבדוק האם מדובר בנוזל csf.. אני מנסה לשחזר אם קיבלתי מכה בראש, ואכן לפני חודש חטפתי שפיץ ממסגרת של תמונה האם זה יכול להיות הסיבה? במידה וזה הנוזל הזה... האם זה ניתוח מסוכן? חוששת מאוד ולא מבינה איך יש נזילה פתאומית כזאת

צריך לברר קודם מה זה הנוזל הזה בהחלט יכול להיות נזלת ובאותה מידה גם נוזל CSF , לגבי הטיפול בזה באם תהיה אבחנה ידברו איתך על זה , ולא תמיד הטיפול הוא ניתוחי

מנהל פורום אף אוזן גרון