דלקת באוזן החיצונית לאחר שפעת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/04/2021 | 20:14 | מאת: לילך

שלום , בת 36 , הייתי חולה מזה שבוע וחצי בכאבי גרון וחום גבוה והרגשה שהכל סתום , האף והאוזניים , לאחר שבוע ללא שיפור התחילו לי אנטיביוטיקה מוקסיפן, לאחר שבוע כזה נהייתה לי תחושה של לחץ באוזן שמאל וכאב שבא והולך, הרופאה איבחנה דלקת ונתנה לי טיפות דזורן ,הבעיה שמאז שהתחלתי את הטיפות , האוזן נסתמה לגמרי , הטיפות לא מגיעות עד הסוף ויש הרגשה שהן סותמות את האוזן , מה אפשר לעשות ? אני מרגישה שכל מה שניסיתי לא משחרר את זה ומרגיש לי שהאוזן מלאה לגמריי בטיפות האלה תודה

קרוב לודאי יש לך נזולים באוזניים ממליץ בדיקת רופא אא"ג ובהתאם לממצאים לטפל

18/04/2021 | 13:53 | מאת: לילך

תודה על התשובה , רופא אאג אמר באמת שיש נוזלים באוזן, אמר שיש רטרקציה של עור התוף, הביא לי כדורי קלארינז לנסות לייבש את זה , מה עושים במקרה וזה לא עובר לאחר שבוע ? יש דרך להוציא אותם ?

מנהל פורום אף אוזן גרון