קור חשיפה לקור ומחלות שונות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/04/2021 | 21:51 | מאת: ציפי

שלום רב, בשל הקורונה חברים קיימו מסיבת יום הולדת לילדים בחוץ היום במשך מספר שעות (כ-4), היו כ 15 מעלות. הילדים היו לבושים ארוך אבל לא עם מעילים או משהו כזה. הם שיחקו ונהנו ולא נראה שסבלו מקור. כשאימי באה לקחת את אחד מהם נזפה בי על כך שיש 15 מעלות בחוץ והוא משחק בחוץ מהשעה ארבע עד שמונה ללא מעיל וכך יחטוף דלקת ריאות. האם זה נכון? האם כך חוטפים דלקת ריאות? או שפעת? או וירוס אחר? הוא מרגיש בסדר ולא התלונן על שום קור. מוטרדת מאוד. תודה.

יש הרבה סיבות לדלקות ראות ממליץ לך לפנות את השאלה לפורום הקרלוונטי

מנהל פורום אף אוזן גרון