בליטה באיזור המפרצים צד שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/04/2021 | 11:25 | מאת: אבי פ

שלום וברכה אני בן 33 בריא לחלוטין יש לי בליטה קשה צד שמאל בידיוק היכן שהמפרצים יושבים הבליטה קיימת שנים רבות אך בחורף הזה היא ממש כואבת בעונת המעבר ובשינויים חום קור מציין כי אם אני לוחץ על הבליטה ממש כאבים לחצי ראש ועין יש לי ממה לדאוג ? מציין כי יש ימים שאני נוגע שם ואין תגובה ויש ימים שזה רגיש לנגיעה ולו הכי קטנה קיים דבר כזה ? רופא המשפחה שלי אמר שזה עצב רגיש .. האם זה יכול להיות סרטן ? אני בלחץ

קרוב לודאי שזה צמיחת עצם, אפשר להשלים בירור כולל בדיקת CT ואז התמונה תהיה יותר ברורה.

מנהל פורום אף אוזן גרון