הפרשות מהאוזן והרגשת אטימות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/03/2021 | 10:02 | מאת: ליבר

שלום רב, בת 27. בילדות סבלתי מנוזלים באוזניים וכו ברקע כיום ישנה נזלת אלרגית והתעטשויות מרובות. לפני שלושה שבועות לאחר מקלחת היתה הרגשה של אטימות וסתימות באוזן אחת שחלפה לאחר יומיים. לאחר מכן בבקרים מתעוררת לתוך הרגשה של אוזן מלאה וכן הפרשה מועטה מסריחה מאוד היוצאת ממנה כל בוקר. ההפרשה בצבע צהצהב ויחסית סמיכה ודביקה. ניקיתי קלות את האזור והמשכתי ביומי ללא הפרעות. היום קמתי עם קצת הפרשה המעורבבת עם סימני דםֿ. האוזן לא כואבת. תור לרופא אאג רחוק והאמת אני מודאגת. מה קורה באוזן? תודה

יש צורך בבדיקת האוזן , יתכן ויש תהליך דלקתי באוזן , יש לנסות להקדים אתהתור לרופא אא"ג.

מנהל פורום אף אוזן גרון