כאב אוזניים עזרה לא ברורמהקורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/03/2021 | 00:21 | מאת: מלי

אני אחרי חודש של כאבי לסת הולכים וחוזרים שבמהלכם ניקיתי אוזניים בגלל הכאב. כנראהשפצעתי את עצמי.רופא המשפחה ראה דימום קל באוזן ואני מרגישה במימוש כאילו יש לי פצע פנימי באוזן בפנים. התחושה מוזרה-יש לי כאב בכל צד הפנים והראש ואחרי שאני שמה טיפות שנרופא נתן דיזורן-אני חשה לחץ וכאב באוזן ואני בכללי חשה כאילו הגרון שלי נפוח)למרות שהרופא בדק לי אתהבלוטות ואצר שכלום לא נפוח( אני בהיסטריה גם ככה הלסת כואבת לי ועכשיוהאוזן. חרדה

התלונות שלך יכולות להתאים לדלקת במפרק הלסת, וצריך לטפלךל בזה, ממליץ על בדיקת רופא אא"ג שיתרשם גם ממצב האוזן והגרון

מנהל פורום אף אוזן גרון