לחץ ודופק בראש ובאוזן השמאלית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/03/2021 | 10:28 | מאת: שני

כבר שנה כמעט שאני מרגישה לחץ באיזור הקרקפת ודופק וגם באוזן השמאלית. זה בא בהתקפים . קשה לי לשכב ישר במיטה וללא תמיכת כריות כי יש לי סחרחורות במצב שכיבה. במהלך נסיעה גם ש"ח 5 דק.. הראש מתחיל לכאוב ממש והאוזניים נסתמות. עשיתי בדיקת mri לראש , עשיתי בדיקת שמיעה וטימפנומטריה והכל יצא תקין. רציתי לדעת מה אתה חושב שזה? והאם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות?

מה היה בבדיקת טימפנומטרה , ממליץ בדיקת רופא אא"ג שיתרשם מהאוזניים ובדיקת אא"ג מלאה

מנהל פורום אף אוזן גרון