מכה באף ונפיחות בעקבות זה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/03/2021 | 20:45 | מאת: מור

היי! קיבלתי מכה באף לפני חצי שעה בערך, ועכשיו יש לי סוג של בליטה בגשר האף (ממש איפה שיושבים המשקפיים) כשאני מעבירה את האצבע מרגיש לי כאילו העצם עצמה התנפחה. יש לי כאבים ממש ממש חלשים ולא משהו רציני בכלל. בנגיעה למשל לא כואב בכלל. קבעתי לי תור לאף אוזן גרון, אבל עד אז רציתי לדעת אם יש נזק עתידי לאף והאם הנפיחות תשאר או תרד? ואם יש מצב שהאף שלי יתעוות מעט לתמיד. מצרפת תמונה של הבליטה מעכשיו. תודה

שלום רב יתכן ומדובר בנפיחות שבד"כ יורדת, ממליץ בדיקת רופא אא"ג באם ישנו דיפורמציה בצורת האף, אפשר לתקן,

מנהל פורום אף אוזן גרון