צפצופים באוזניים אחרי חיסון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/03/2021 | 00:37 | מאת: חוסיין

שלום רב ד"ר אני פונה אליך בשאלה למצב הקיים עשיתי חיסון ראשון בחודש 12 לאחר בשעתיים נהיה לי כאב ראש חזק ומאז ומייד התחיל צפצופים חזקים בשני האוזניים קיבלתי כדורי נגד כאבים הכאב ראש עבר והצפצופים לא ואחרי 29 לקחתי החיסון השני ומאז עד היום הצפצופים לא עברון פניתי כבר 4 עמים לרופא אאג ועשיתי בדיקת שמיעה והכל תקין והמצב מאוד מציק ולא יודע מה לעשות אשמח להמלצה ממך ד"ר תודה רבה

להשלים בדיקת שמיעה לבדיקה בתדרים הגבוהים של עד 20000HZ . בשלב ראשון. ואם הכל תקין עדיין יש לשקות אולי בכל זאת הדמיה

מנהל פורום אף אוזן גרון