קרע בעור התוף בילדה בת 7 ותוכניות לקיץ...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/03/2021 | 16:38 | מאת: יוני

לפני כחודשיים אובחן אצל בתי בת ה-7 קרע יבש בעור התוף על רקע של דלקות חוזרות (תיכונה וחיצונית). לדברי המומחה (שאני מעריך מאוד) המעקב אחרי הקרע עלול להימשך עוד חודשים רבים ויש לשמור על האוזן יבשה לחלוטין עד להחלמה או לניתוח. האם יש פתרון כלשהו שיאפשר לבתי לבלות הקיץ בבריכות ובים? אפילו בלי לצלול? אטם אוזניים מיוחד? כובע ים? חליפת חלל :)? אחרי השנה הקשה הזו לגזור עליה קיץ בלי בריכה זה קשה מאוד...

שלום רב באם מדובר בנקב ישן יש צורך בניתוח סגירת הנקב , בגיל הזה אין בעיה לעשות את הניתוח. נקב שנוצר כתוצאה מדלקת מחכים עד חצי שנה לראות שלא נסגר לבד, למרות שבד"כ אם הוא אמור להסגר הוא נסגר מוקדם יותר,

מנהל פורום אף אוזן גרון