דלקת גרון סטרפ שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/03/2021 | 16:09 | מאת: אסנת

שלום לפני 3שבועות עקב כאבי גרון,נקודות לבנות על השקדים ובדיקת משטח ביתית חיובית קיבלתי טיפול ברוקסו ל10 ימים. סיימתי. אחרי שבןע שוב אותו סיפור בדיוק .קיבלתי הפעם דאלאצין c לשבוע. אני ביום ה4 לנטילת האנט' הכאבים עדיין פה,קושי בבליעה אף יותר ,נקודות לבנות אבל אין החמרה אחרת במצבי. עשיתי משטח ביתי היום שיצא חיובי. רופא אאג איתו שוחחתי בתור טלפוני אמר שזה ממש מוזר שיוצא חיובי עם אנט' כזו.אמר להמשיך האנט' ומשטח בקופ'ח ( שאל אם אני יודעת לקרא נכון את תוצאות המשטח הביתי....) ואז להגיע לבדיקה ידנית אם יצא חיובי עדיין להמשך ברור. אשמח לדעתך ,האם זה באמת תופעה מוזרה ומה יכול להיות ההסבר?( גם לילדיי עשיתי בדיקות ביתיות לוודא שאינם נשאים ויצא שלילי). תודה .

משטח ביתי יכול להיות לא הכי מדויק, מה גם שהתועלת של הבדיקות אלו לא הכי גדולות, צריך להבדק ע"י רופא אא"ג ולא רק לשוחח , לשלול אפשרות של מורסה

מנהל פורום אף אוזן גרון