איבוד טעם בפה עקב טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/03/2021 | 13:46 | מאת: ירון מוסקוביץ

שלום לפני חצי שנה עברתי טיפול שורש ללא הרדמה בשן שכבר עברה טיפול לפני מספר שנים עקב דלקת לאחר יום נעלם לי הטעם בפה הלכתי לרופא בחזרה והוא לא מצא כלום והפנה אותי לרפואת הפה ולאף אוזן גרון וגם שם לא מצאו כלום ואמרו לי ללכת לבדיקת טעם בהדסה ירושלים יש לציין שלא היה לי קורונה ועשיתי את כל הבדיקות לשלול את זה כולל דם בהדסה בדקו אותי עם טעמים בפה ולא הצלחתי לזהות את כל הטעמים עשיתי בדיקת MRI מח בגלל שהנירולוג אמר לי ולא ראו כלום אני חולה באי ספיקת כליות רמה 3 אני עד היום ללא טעם שאלתי אוליי יש איזה בדיקה אחרת לעשות שכן תמצא משהו מחכה לתשובה

עברת בירור מקיף לאובדן חוש הטעם, לא מכיר בדיקות נוספות לחוש הטעם

22/03/2021 | 13:11 | מאת: ירון

האם יכול להיות שעקב הטיפול שיניים משהו נפגע ?

מנהל פורום אף אוזן גרון