דלקת באוזן טיפות ונקב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/02/2021 | 23:46 | מאת: חיילת

שלום, התחילה לי דלקת חריפה באוזן התיכונה כמעט לפני שבוע. הטיפול היה טיפות ולאחר שלא צלח עברתי לכדורי אנטיביוטיקה אוגמנטין. הרופא בפגישה האחרונה שלנו כתב בדוח שנמצא נקב, ועם זאת אמר עדיין להמשיך עם הטיפות דתמיצין. קראתי את העלון של הטיפות וכתוב שם לא להשתמש כשיש נקב. האם להמשיך עם הטיפות? בנוסף, אחרי 5 ימים מתחילת הדלקת, ו3 ימים עם הכדורים, אני מרגישה תחושות דקירות חדות וכואבות נורא בעור התוף בנוסף לירידה בשמיעה... אני מאוד מפחדת שהשמיעה שלי תפגע... מה אפשר לעשות?

ראשית תפני לבדיקת רופא אא"ג, האם היה ידוע אצלך על נקב מקודם? האם את סובלת מדלקות אוזן תיכונה לפני כן ? באם ישנו נקב אכן מעדיפים להשתמש בטיפות אחרות כמו סילוקסאן. בכל מקרה ממליץ בדיקת רופא אא"ג לאבחנה וטיפול .

מנהל פורום אף אוזן גרון