פקק באוזן בתתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/01/2021 | 17:51 | מאת: דן

שלום, כבר שנים שיש לי בעיה של הצטברות שעווה באוזן שגורמת לפקק. הייתי הולך מידי חצי שנה לרופא אף אוזן להוציא את זה ידנית (אני מעדיף ללא המכונה המרעישה). לצערי הרופא לא יודע מה גורם לכך, ואין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. הבעיה שלאחרונה הבעיה מחמירה ואני מוצא את עצמי לאחרונה הולך כל חודש לרופא אף אוזן גרון שיסיר לי אותה ידנית. מה המלצתך? האם יש בזה סיכונים לעשות זאת מידי חודש? מה המלצתך?

ראשית אסור לחטט באוזניים ולא לנקות אוזניים עם מתושים, שנית אין שום סכנה בניקוי אוזניים אצל רופא אא"ג עם ציוד יעודי וללא קשר לכמה פעמים בחודש. אפשר להשתמש בטיפות לריכוך השעווה כל שזה יצא מעצמו

מנהל פורום אף אוזן גרון