ריח מהפה לשון לבנה. .

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/01/2021 | 21:54 | מאת: יוסי פלג

שלום דוקטור יש לי כבר הרבה זמן בעיה של ריח רע מהפה בגלל שבחלק האחורי של הלשון שלי יש שכבה לבנה, שאני מגרד את הלשון עם מגרד לשון בבוקר הלבן נעלם וגם הריח, אבל לאחר 3-4 שעות הלשון עוד פעם מתכסה לבן והריח פה הנוראי חוזר תוכל בבקשה להגיד לי מה הבעיה? תמונה של הלשון בקישור: http://www.up2me.co.il/v.php?file=33952112.jpg

ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא אא"ג או פה ולסת, יתכן ויש לך פטרת בלשון וצריך טיפול מותאם ( תמונה לא נפתחה)

מנהל פורום אף אוזן גרון