שאלה....................

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/01/2021 | 20:15 | מאת: דנה

האם כשמשתעלים כדאי לקחת כדור שיפחית את השיעול כגון דקסמול או שיותר בריא לריאות שהשיעול יצא, כך זה ינקה את הליחה? כלומר יותר טוב לקחת כדור נגד שיעול או לתת לשיעול לצאת ללא כל תרופה ? והשאלה נוספת אם באים לרופא אף אוזן גרון כשמשתעלים זה לא יבהיל אותו אולי זה קורונה וזה ?

שיעול יכול להגרם כתוצאה מגירוי של דרכי נשימה, תלוי מה סיבת השיעול וחומרתו , אכן לעיתים מעדיפים שהחולה ישתעל ולא נותנים תרופות מדכאות שיעול , אומנם אם ההדיעול גורם למטרת אזכן מטפלים , באשר לבדיקת רופא אא"ג למשתעל אם יש לך ספק תעבור בדיקת קורנה לפני שאתה מגיע לרופא מטפל, שנית רוב הרופאי שאני מכיר מץמגנים לפני בדיקה ולא עושים בדיקות מיותרות שיכולות לסכן אותם

מנהל פורום אף אוזן גרון