רגישות לצלילים פתאומיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/01/2021 | 01:03 | מאת: מאיה

שלום ד"ר, בת 26, מזה מספר חודשים סובלת מטנטון פועם. בחודש- חודשיים האחרונים התחלתי לחוות גם מעין רגישות מוזרה לצלילים פתאומיים. בכל פעם שאני מקבלת הודעה בפלאפון, למשל, הצליל של ההודעה גורם לי לתחושה מוזרה בראש, כאילו "החשמל במוח נפל" לחצי שנייה וחזר, מעין טשטוש רגעי. זה קורה לי כמעט עם כל צליל פתאומי שהוא – התראות במחשב, דלת שנטרקת, מכונת כביסה שחוזרת לפעול אחרי עצירה, רעש פתאומי מחוץ לבית ועוד. ממה זה יכול להיגרם?

ממליץ לך לגשת לבדיקת רופא אא"ג ולהתחיל בירור לרבות בדיקת שמיעה וטימפנומטריה

16/03/2021 | 08:34 | מאת: הוט לא בכיוון-גם אני עשיתי טימפנומטריה

בצעי בדיקותoae,ריפלקס אקוסטי- אם יצאו תקינות- אל תנסי לבצע mri- יכאיב אולי- תלוי ברגישות . אם 3 הבדיקות תקינות...המצב הוא מוחי או עצבי- רק fmri מח שמיעתי יועיל. טיפול- רק עם עוצמות נמוכות שלtrt ללא טחםול מרוםאחם- יעלה הרבה כסף ולאבטוח כלל ש יועיל- אין לזה 80 אחוזי הצלחה. תשאירי פון אם תרצי הרחבה..

מנהל פורום אף אוזן גרון