טינטון מתי הוא מהווה בעיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/01/2021 | 13:44 | מאת: דלית

שלום, לםני כשנה עברתי ניתוח ספקודמי לאחרונה אני מאוד מנוזלת וגדושה באזור האף וגם בהריון שמתי חה שבלילה במנחים מסוימים אני שטמעת טינטון כאילו מישהו נושף לי באוזן אם אני משנה תנוחה למשל ישנה על האוזן זה פחות נשמע, מתי טינטון מהווה סימן ללכת למיון מתי זה נורמלי כתוצאה מהניתוח או מהצינון. האם ההריון הוא גורם לטינטון?

טנטון דורש בירור רופא במסגרת מרפאה אמבולטורית, רק במקרה של הופעת טנטון באום פתאומי עם אטימות בשמיעה מומלת לגשת לבדיקה דחופה אבל לא בהולה.

מנהל פורום אף אוזן גרון