ירידה קלה בשמיעה לילדה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/01/2021 | 23:15 | מאת: ת

שלום, בתי בת 8 אובחנה עם ירידה קלה הולכת מתמשכת בשתי האוזניים (כרגע 25 דציבל, דיסק 60). ראינו שני רופאי אא"ג. אחד מהם טוען שהיא צריכה מכשירי שמיעה ואילו השני אומר שבשל השמיעה הגבולית אין צורך בהם. אשמח לחו"ד ממך.

25 ד"ב מדובר בליקוי שמיעה קל , אומנם בגיל הזה מומלץ שמיעה טובה יותר . האם ליקוי השמיעה הוא קבוע, ולא בר תיקון? כמובן צריך להבין מה בעיית השמיעה ואם אין פתרון אחר אז אכן מכשירי שמיעה מומלצים

מנהל פורום אף אוזן גרון