רטרקציה ותת לחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/01/2021 | 20:00 | מאת: הדר

אני סובלת מרטרקציה של עור התוף, ומתת לחץ באוזניים כבר כמה שנים, באנדוסקפיה התגלה אדנואיד בחלל האף, אך הוא לא חוסם את התעלות כלל. כתוצאה מהמצב אני חווה גם מטנטון וסחרחורת. עשיתי בדיקת שמיעה והיא מצוינת. CT לתעלות השמע- תקין. ועכשיו בבדיקת טמפנומטריה התגלה שעור התוף משוחרר ובבדיקת ETF שאין איוורור תקין בתעלות השמע. שאלתי היא איזה טיפול או ניתוח מתאים לכזה מצב? כי הסבל הוא רב ואני נואשת לפיתרון.

צריך לפנות עם הממצאים לרופא אא"ג , יתכן וניתוח בלון לחצוצרה של האוזן יכול לפתור או לשפר את הבעיה

14/01/2021 | 16:05 | מאת: רעות

היי הדר היכן מבצעים בדיקת etf ? בחיים לא שמעתי על סה גם לי יש בעיה של השוואת לחצים ןביצעתי ניתוח בלון

מנהל פורום אף אוזן גרון