החלמה אחרי ניתוח טימנופלסטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/01/2021 | 17:24 | מאת: Chaya

אני שבוע לאחר ניתוח טימנופלסטיקה ושחזור עצמות שמע וסובלת מתחושת ריחוף חוסר שיווי משקל וסחרחורות קלות במהלך היום.בימים הראשונים זה היה ממש חזק לא יכולתי לקום מהמיטה. נאמר לי שזה תקין בימים הראשונים לאחר הניתוח.רציתי לדעת כמה זמן זה נחשב לתקין והאם יכול להיות שאשאר עם זה לנצח??אני כבר מתחילה להצטער שעשיתי את הניתוח.כרגע לא מצליחה לחזור לעבוד לתפקד באופן מלא .חוששת לנהוג או ליפול באמצע היום.

מציע לך להפנות את השאלות האלו למנתח, כי לא ברור לי מה נעשה בניתוח , מה הכוונה בשחזור עצמות , האם נעשה רק טימפנופלסטיקה או מסטואדקטומיה וטימפנופלסטיקה. לעיתים יש סחרחרחות אחרי ניתוח שאומורים לעבור מהר, במרבית המקרים התלונות עוברות 24 שע, אבל עדיין יהיו מקרים בהם לוקח יותר זמן עד שהתלונות עוברות

מנהל פורום אף אוזן גרון