כאב גרון חוזר כל פעם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/01/2021 | 23:45 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור אני בחור בן 26 בריא בדרך כלל, מעשן קנאביס ומעט טבק איתו במהלך היום, סובל מצרבות ריפלוקס לאחרונה אני חווה הרבה התקפי כאב גרון מעקצצים. הייתי אצל רופאת אאג שאיבחנה דרך בדיקת הגרון עם מכשיר אנדוסקופ שהוכנס דרך האף וראתה כי יש חומציות בגרון. יש לציין שפניתי גם לרופא גסטרו שביצע בדיקת גסטרוסקופיה שיצאה תקינה. מה עליי לעשות מפה? זה די עוצר לי את שגרת החיים.

אם אובחן לך רפלוקס , ממולץ לקבל טיפול תרופתי וגם לשנות אורח חיים והתנלות

מנהל פורום אף אוזן גרון