נחירות אצל ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/01/2021 | 19:07 | מאת: גיל

שלום רב, בתי בת ה 10 נוחרת מגיל 3, נחירות ממש חזקות, שומעים עד הסלון. עשינו בדיקת אאג, עם צינורית דרך האף, בדיקת CT ובדיקת שינה, כל אלה לא העידו על שקדים נפוחים או דום נשימתי. הרופאים לא ראו משהו אקוטי, אבל אמרו שאפשר לעשות ניתוח לייזר על מנת להקטין את השקדים ואולי יפתור את הבעיה, כי לא רואים משהו אחר. נתון להחלטתי. ממש אובדת עצות אם לנתח סתם, או שיפתור את הבעיה? איזה בירורים עוד ניתן לעשות? הילדה ממש סובלת מזה ומרגישה לא נעים לישון אצל חברות. תודה

לא אוכל ליעץ לך אם לעבור ניתוח או לא מאחר ואין ברשותי את כל תוצאות הבירור, ולא בדקתי את הילדה.

מנהל פורום אף אוזן גרון