סטיית קלה במחיצת האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/01/2021 | 11:02 | מאת: סיגל

שלום סליחה על ריבוי השאלות אבל ממש לא רוצה להיגרר לניתוח זה מאוד מלחיץ אותי אפשר להסתדר עם סטיה קלה במחיצת האף ללא ניתוח? האם הסטיה פוגע באופן משמעותי באיכות הנשימה שיכול גם לפגוע בבריאות?

סטית מחיצה ממצא שכיח אמוד בבדיקה, באם אתה מסתדר עם הנשימה שלך דרך האף אתה לא חייב ניתוח

10/01/2021 | 13:20 | מאת: סיגל

המון תודה על המענה

22/03/2023 | 13:30 | מאת: שירה

יש לי סטייה שרופא אחד לפני כמה חודשים אמר שהיא קלה והרופאה שונה היום בדקה לי אותו הדבר עם כלי שמרחיב תנחיריים בלי מצלמה ובלי כלום ואמרה שיש לי מחיצה לשמאל ושזה 50 אחוז קצת יותר, אני בנוסף לכך נושמת דרך הפה בלילה חוץ מהפעמים שאני שמה פלסטר באף, האם זה בעיה? יש אפשרות לפתור מחיצה באף ללא ניתוח? המחיצה אצלי היא בתוך האף ממש

מנהל פורום אף אוזן גרון