צפצוףף באוזןן ממש מצעיק עשיתי בדיקת,שמיעה ויש קצת ירידה בשמיעה אבל הרופאה...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/01/2021 | 18:16 | מאת: רבקי

הייי רצתייי לשאול צפצוףףף באוזן ימין שהתחיל פתאום ולא מפסיק הלכתי לרופאת אא ג אמרה שאני יעשה בדיקות דם ובדיקת שמעיה בדיקת גם יצא תקינה אבל בבדיקת שמיעה יש קצת ירידה בשמיעה הרופא אמרה שזה לא אמור להדאיג אבל הצפצוף באוזן ממשיך ובלילה ממש קשה להרדם חשוב לציין שאין לי סחרחרות והרופא נתנה לי לכדור בשם בבסטין שאמרה שאולי זה יעזור אבל זה לא עוזר והצפצוףףף ממשיך מה אפשר לעשות לגביי זה כי זה ממש מצעיק מאודד אשמח לתשובה ל

ממליץ להבדק ע"י אא"ג , באם ישנו צפצוף חד צידי וירידת שמיעה באותה אוזן הייתי ממשיך בירור בהתאם לבדיקה ואנמנזה.

מנהל פורום אף אוזן גרון