סטיה קלה של מחיצת האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/01/2021 | 18:46 | מאת: סיגל

שלום לפני ארבעה חודשים הייתי אצל אף אוזן גרון בשל קשיי נשימה ואיבחן אצלי פוליפ וקונכיה מוגדלת הייתי בטיפול עם סטרונאז בבדיקה חוזרת אמר לי שכבר אין פוליפ אבל יש סטיה קלה במחיצת האף לימין האם במהלך הארבעה החודשים מחיצת האף יכול לסטות ממקומו הטבעי? הרי הוא לא אמר לי כלום בקשר למחיצה בביקור הראשון סטיה קלה מחייב ניתוח דחוף?

לא, יתכן והסטיה הייתה קיימת אומנם בשל הפוליפ אל התרשם טוב מהסטיה, זה ממצא שכיח מאוד,

07/01/2021 | 13:58 | מאת: סיגל

תודה על המענה אם הסטיה של המחיצה קלה אפשר לדחות את הניתוח ולהיות עם סטרונאז לפי הצורך? יתכן והסטיה הייתה אצלי כבר שנים ולא הרגשתי?

מנהל פורום אף אוזן גרון