סינוסיטיס ותחושה של חולי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/01/2021 | 15:49 | מאת: ערן

שלום רב , אני סובל מסינוסיטיס כרוני כבר שנים רבות . נותחתי 3 פעמים fess . כרגע מבחינת בדיקות הרופאים מצב הסינוסים נקי . אבל , ישנו תהליך קבוע שבו אני סובל מתחושת חולי מאוד חזקה כמו שפעת ללא חום יש חוסר ריכוז משמעותי וחולשה אדירה . לאחר כמה ימים משתחררת הרבה מוגלה מהסינוס המקסילרי השמאלי ותחושת ה״שפעת ״ עוברת . קורה כל שבוע. לפעמים אני מקבל אנטיביוטיקה שעוזרת לשבועיים ושוב אותו מנגנון החולי חוזר . הניתוח האחרון היה לפני חצי שנה . האם יכול להיות שמפספסים משהו? אולי כדאי לבצע בדיקות נוספות כמו mri למשל,

ממליץ לך להיות במעקב רופא מנתח, האם יש לך ברקע אלרגיות? תצטרך להיות במעקב של הרופא המנתח

מנהל פורום אף אוזן גרון