חוות דעת סריקה טומוגרפית מערות פנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/12/2020 | 16:38 | מאת: ג

שלום , מצרף ממצאים וסיכום בדיקה טומוגרפית מערות הפנים הרופא המטפל טוען שזהממצאים אינם מקור כאב הראש וכי יש לי "סינוסיטיס אלרגית שקטה" שהיא בהחלט לא הגורם מציין כי בעבר סבלתי מנזלת אלגרית כרונית אשמח לחוות דעת נוספת ממצאים : - קיימת סטייה של מחיצת האף לצד שמאל - עיבוי רירית פוליפואידי אטמואידלי - עיבוי רירית פרונטלי שמאלי - סינוס פרונטלי ימני תקין - עיבוי רירית ספנואידלי משמאל ומימין - עיבוי רירית מקסילרי עם חסימת ה-OMC - קןמכןץ האף מעובות והודגמה היצרות אפית קשה סיכום: - פוליפוזיס - היצרות אפית - סטייה של מחיצת האף לשמאל - חסימת ה-OMC תודה מראש

זה ממצאים שיכולים להתאים לסינוסיטיס כרונית יש צורך בבדיקה וקורלציה עם קליניקה על מנת להחליט על המשך טיפול

מנהל פורום אף אוזן גרון