בדיקת רופא אף אוזן גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/11/2020 | 18:01 | מאת: דור

שלום רב, יש לי שאלה, הייתי היום אצל רופא א.א.ג . אחרי שבוע של כאב ושריפה בגרון. בעבר שנבדקתי הרופא היה לו על המצח את הנורה בגודל של מטבע שהתקרב לגרון והסתכל. הפעם אולי בגלל הקורונה היה מולי במרחק של בערך 40/50 ס"מ ועל המצח היה לו רצועה עם נורת הלוגן מאד מאד חזקה והסתכל לגרון. באותה שניה הרגשתי סינוור רציני וחזק בעיניים ומשום מה נכנסתי לחרדה שהאור הזה ממרחק כזה ישר לעיניים יכול לגרום לנזק ברשתית או לפגוע בראיה. אשמח לדעת האם יש סיכון במנורה כזאת. תודה רבההה

לא נראה לי שהאור יגרום לנזק לא מדובר בלייזר או גלים אחרים של אור. ממליץ לך להפנות את השאלה לרופא עיניים

מנהל פורום אף אוזן גרון