סובל מטנטון וחושב לעשות MRI מוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/11/2020 | 00:46 | מאת: שניר לוי

היי דוקטור, אני סובל מטיניטוס 4 שנים ללא סיבה(לא עברתי שום תאונה), למעט משהו אחד שאני חושד שרופא אא"ג אמר לי להשים מים עם מלח באף ומשם זה התחיל ואולי סתמתי משהו אולי סינוסיטיס נתקע יותר, לא יודע. בקיצור הכרתי מקרה של מישהו שגם היה לו טיניטוס ולא עבר תאונה הוא עשה MRI ומשמה מצאו לו היווצרות של כלי דם לא תקינה במוח הוא עשה ניתוח והוא הבריא מזה, הנה המקרה: https://www.szmc.org.il/heb/article/news,250/ אני חושב גם לעשות MRI מוח אולי גם אני יכול למצוא את הבעיה (כיוון שלא הייתה לי תאונה), בנוסף אולי לעשות MRI של מעורות הפנים אולי זה גם קשור לסינוסיטיס. אשמח לדעת את דעתך בנושא זה חשוב לי.

הטנטון יכול להיות קשור לכמה דברים , לא מכיר שום דיווח על שימוש במי מלח לאף שגרם לטנטון, ולא מכיר קשר עם סינוסיטיס באם ישנו טנטון יש צורך לפנות לרופא אא"ג לאנמנזה טובה ובדיקת אוזניים, לאחר מכן השלב הבא הוא בדיקת שמיעה התנהגותית, ובהתאם לממצאים יוחלטאם יש צורך או אין צורך בביצוע בדיקת MRI

09/11/2020 | 19:33 | מאת: שניר לוי

היי דוקטור, האמת שאני כבר די מיואש ומציתי את כל הרופאי אא"ג, הייתי כבר אצל כל כך הרבה רופאי אא"ג(גם אצל רופא תקין), כולם אמרו שהכל תקין עם האוזניים ואין שום בעיה, עשיתי בדיקה שמיעה, בדיקת שמיעה מורחבת, בדיקת ברה ובדיקת דם של מלחים והכל יצא תקין. ככה שאם הכל תקין באוזניים, כנראה שהבעיה מגיעה מהמוח/ראש ובגלל זה אני חושב לבדוק את זה.

09/11/2020 | 19:34 | מאת: שניר לוי

(גם אצל רופא פרטי*)

מנהל פורום אף אוזן גרון