תחושת חנק ואי נוחות בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/10/2020 | 21:38 | מאת: ליאורת

בת 47 מיזה כשלושה שבועות בערך סובלת מתחושה מציקה, מעיקה ובעיקר מלחיצה של גולה תקועה בגרון. התחושה מלווה אותי לאורך כל היום ומחמירה בשעות הערב, אך לא מורגשת בזמן שינה. סובלת מרפלוקס וצרבות מרובות כבר שנים. הייתי אצל רופא משפחה איבחן אודם בגרון ואמר שלדעתו אכן מדובר ברפלוקס. נתן לי טיפול באומפרדקס. חלפו שלושה ימים מאז התחלתי את הטיפול, אך לצערי התחושה עדיין מציקה, אשמח לשמוע חוות דעתך בעיניין ואם תוכל לומר מתי להערכתך הטיפול יתחיל להשפיע

יתכן ומדובר ברפלוקס, צריך בדיקת לרינקס בסיב אופטי, על מנת שהטיפול יתחיל להשפיע יש צורך בלהמנע משתית קפה, אלכוהול, ומוגז, להמנע מאכילת מתוקים, מטוגנים וחריף.

מנהל פורום אף אוזן גרון