לקיחת כמה תרסיסים לאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/09/2020 | 15:27 | מאת: מאי

שלום, אני לוקחת שנים תרסיס אוואמיס לאף לחיצה בכל נחיר עקב אלרגיה ואסתמה. רכשתי בנוסף תרסיס כרומולין סודיום(ללא מרשם) שבו נרשם שניתן בין לחיצה ל 4 לחיצות לכל נחיר ביום. האם אני עלולה לעשות לעצמי נזק אם ביום אשתמש ביותר מידיי לחיצות כולל האוואמיס? תודה מראש

אבמיס ניתן להשתמש בון לתקופה ארוכה ללא סיכון לפגיעה ברירית או התמכרות, אומנם יכול לגרום לקצת יובש ודימומים מהאף, על כן ממליץ להתייעץ עם רופא בכל פעם שאת מחדשת מרשם

מנהל פורום אף אוזן גרון