סיטי מח תוצאות לא מוסברות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/08/2020 | 07:47 | מאת: א

שלום רב בת 49 מזה שנה עם סחרחורת בלילה כשקמה לא רק בקימה גם בהליכה בבוקר פחות אך יש מעט.סוג של לא סיבובי אלא כאילו נופלת.יש גם דום נשימה שאובחן לפני שנה קל.שינה מקוטעת כל הלילה ועייפות ביום.לפני שנה היה סחרחורת מסוג אחר כמו ראש צף ועבר אחר 3 ח.אאג נתן לפני שנה ב.קלורית למרות שחשב זה לא מכיוון אאג.לא עשיתי מחשש מהבדיקה.ברקע מלפני שנתיין נמל קל ירידה קצת בתחושה רגל ימין ודקירות כל ההדמיות לא הראו ממש מאיפה זה.מרי מח הראה חשד לכיארי נשלל ונשאר מעקב.כאבי גב היו תמיד קלים החמיר יותר אבל בשליטה ללא טיפול כדורין רק משחות.היום במיון בוצע סיטי מח כי הגעתי ען תחושת נפיחות בפנים ליד הפה.יצא ממצא: מחיקה יחסית של הסלוצי והגירי שיכול להעיד על בצקת.נשלחתי לעיניים בדיקה תקינה והומלץ על אמראי מח אך עקב התנהלות רופא המיון שלא קיבל אותי בכלל להסברים לא הבנתי דבר כמובן למרותכל הפצרותי לקבל מענה מה הממצא אומר מה כל זה ולמה אמראי נרשם על ידו. האם בגללו או בגלל תחושת הנפיחות.אודה לך על הסבר הממצא ומה דעתך למה האמראי ניתן מאד מודאגת המומה מהיחס ומהכל ולא יודעת לאן אפנה לתשובות.רופאתי בטח לא תבין מה כל זה להסביר לי,נורולוגית שאני במעקב אצלה לא קוראתדיסקים ובתוך כל זה צריכה לחפש רופא עכשיו שיקרא את הדיסק נורולוג או נוירוכירורג אין לי מושג בתוך כל הכאוס.האם הממצא גם קשור לסחרחורת ומה דעתך על הסחרחורת שכאילו נופלת תודה מראש.

29/08/2020 | 07:52 | מאת: א

בנוסף במיון היום נבדקתי עי אאג רשם רינה חיובי וובר מרכזי.מרגישה בשנה אחרטנה ירידה בשמיעה.מה שרשם מה זה אומר?בדיקת סיב שהוכנס מהאף תקינה אמר אך רשם סופראגלוטיס אדוםאינטר ארתינואידי קלעלמרכיב של לרגיניטיס אחורי.מה זה??תודה מראש על התשובות

שלום רב לגבי ממצאים בדיקת רופא אא"ג , תקינה, רינה חיובי משמעותו בדיקה תקינה, וובר מרכזי משמעותו תקינה, הששמיעה שווה בין שתי האוזניים . בכל מקרה בשל התלונות שלך הייתי ממליץ על בדיקת שמיעה התנהגותית. באשר לממצאים שהיו בCT לא כל כך ברור מה כתבת , אם מדובר בהשטחה של הגירוס, ממליץ על בדיקת ניורלוג, זה תחום עיסוק שלו

07/09/2020 | 08:46 | מאת: א

דר לא הבנתי מה זה שמיעה התנהגותית. לגבי הממצא בסיטי ראש מחיקה יחסית של הסולצי והגירי שיכול להעיד על בצקת.ממצא כזה קשור לסחרחורת?ומהו בכלל על מה יכול להעיד?

מנהל פורום אף אוזן גרון